Karu temppu: Sepulturan rumpali jätti yhtyeen juuri ennen jäähyväiskiertuetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metallimusiikin legendaarisimpiin nimiin kuuluva brasilialaisyhtye Sepultura ilmoitti loppuvuodesta lopettavansa uransa. Ennen 40 vuotta kestäneen taipaleen päättämistä edessä on kuitenkin vielä mittava Celebrating Life Through Death -jäähyväiskiertue.

Nyt Sepulturaa on kohdannut yllättävä vastoinkäyminen. Pitkäaikainen rumpali Eloy Casagrande on jättänyt yhtyeen vain viikkoja ennen kiertueen alkamista. Yhtyeen tiedotteen mukaan Casagrande kertoi päätöksestään ilman ennakkovaroitusta 6. helmikuuta.

Sepulturassa lähes 13 vuoden ajan soittanut Casagrande kertoi Instagramissa, että hänen täytyi tehdä vaikea päätös pohtiessaan elämänsä uusia uria. Rumpalin mukaan hän arvostaa Sepulturaa jatkossakin. Casagranden tilalle jäähyväiskiertueelle astuu Greyson Nekrutman.

Casagranden lopettamispäätös on jo herättänyt runsaasti spekulointia siitä, onko hän liittymässä toisen tunnetun metalliyhtyeen riveihin. Casagranden on huhuttu olevan yksi ehdokkaista Slipknotin uudeksi rumpaliksi. Slipknot on parhaillaan virallisesti vailla rumpalia Jay Weinbergin saatua potkut yhtyeestä.