Koira käveli nilkuttaen – ihmeparantuminen omistajan palatessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikit voivat käyttäytyä ovelasti ja joskus jopa yllättävän manipuloivasti. Tästä saadaan esimerkki hauskalla TikTok-videolla, jossa oudosti käyttäytynyt kultainennoutaja paranee kuin ihmeen kaupalla omistajan palatessa kotiin.

Videolla nähdään, kuinka Goose-niminen koira käyttäytyy voimattomasti ja kävelee nilkuttaen. Koiran omistajan kumppani kertoo pelänneensä vakavaa terveysongelmaa ja vieneensä lemmikin lopulta eläinlääkärille. Eläinlääkäri ei löytänyt Goosesta mitään hälyttävää, mutta määräsi tälle varmuuden vuoksi tulehduskipulääkkeitä.

Kaikki muuttui kultaisennoutajan omistajan palattua kotiin työmatkalta suunniteltua aikaisemmin. Goosen kävelytyyli muuttui kuin lennosta normaalisti, ja koira oli muutenkin jälleen oma pirteä itsensä. Vastaava käytös ei ole mitä ilmeisimmin Goosen tapauksessa harvinaista, sillä koiraa kuvaillaan sen TikTok-tilillä todelliseksi draamakuninkaaksi.

@golden_goose7 the king of drama has upgraded to the king of manipulation. #goldenretriever #drama #king #fake #limping #injuryrecovery ♬ Circus Music – The Hit Crew Kids