Scheana Shay kiitollisuudenvelassa Tom Sandovalille – antoi tuhansia dollareja vaikeassa tilanteessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella ollaan saatu seurata muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa.

Ariana Madixin ja Tom Sandovalin ero on ajanut myös ystäväporukan erilleen. Madix on tehnyt kaikille selväksi, että mikäli he ovat tekemisissä hänen entisen puolisonsa Sandovalin kanssa, he eivät enää ole hänen ystäviään. Tämä on erityisen hankalaa tällä hetkellä sarjan tähdelle Scheana Shaylle, joka haluaisi olla kummankin ystävä.

Scheana Shay haluaisi antaa Tom Sandovalille anteeksi ja uuden mahdollisuuden, mutta sen tehdessään hän menettäisi Ariana Madixin ystävyyden. Shay kokee olevansa Sandovalille sen velkaa, että mies saisi anteeksi, koska hän auttoi naista kun hänellä oli vaikeaa.

People-sivuston mukaan Tom Sandoval oli antanut Scheana Shaylle täysin yllättäen tuhansia dollareja PayPalin kautta silloin kun naisella oli taloudellisia vaikeuksia ja hän oli vielä raskaana. Sen Shay haluaisi antaa miehelle uuden mahdollisuuden päästä osaksi heidän ystäväporukkaansa.