Täydellinen nainen tyrmää kehopositiivisuuden – sai parempaa kohtelua hoikempana

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiopersoona, liikenainen ja kirjailija Heather Gay on tullut suurelle yleisölle tutuksi Salt Lake Cityn Täydelliset naiset -sarjasta. 49-vuotias tähti on nyt avautunut ulkonäköpaineista ja siitä miten hän onnistui pudottamaan noin 13,5 kiloa painoaan.

Heather Gay on kertonut kamppailleensa laihduttamisen kanssa. Realitysarjassa hän koki ulkonäköpaineita ja päätti lopulta antaa monien julkkisten suosimalle Ozempic-lääkkeelle mahdollisuuden. Nainen onnistui pudottamaan lääkkeen avulla huomattavan määrän painoaan.

Heather Gay kertoi People-sivuston mukaan huomanneensa heti eron siihen miten häntä kohdeltiin nyt kun hän oli hoikempi. Nainen sai parempaa kohtelua ja alkoi tulla eri tavalla huomatuksi. Hän myös koki, että hänen tekemisensä kiinnostivat enemmän ihmisiä kun hän oli laihtunut.

Parempi kohtelu hoikempana sai Heather Gayn tuntemaan olonsa surulliseksi. Surullisuus kumpusi siitä kun hän huomasi miten ulkonäkökeskeinen maailma edelleen on. Hänen oma kokemuksensa kehopositiivisuudesta on laihtumisen jälkeen se, että koko aate oli valetta eikä toteudu käytännössä.