Pamela Anderson yhteistyöhön kosmetiikkamerkin kanssa – fanit suivaantuivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson alkoi viime vuonna esiintyä lehtien kansikuvissa ja punaisen maton tapahtumissa luonnollisessa tyylissä ilman meikkiä. Kaunotar herätti huomiota etenkin vuosi sitten Pariisin muotiviikoilla upeissa asuissa meikittömänä.

Pamela Andersonin meikittömästä kokeilusta tuli vähitellen elämäntapa eikä tähti nykyään enää meikkaa lainkaan. Moni on ihaillut tähden kauneutta ja rohkeutta nousta erilaisia odotuksia ja kauneusihanteita vastaan. Nyt nainen kuitenkin esiintyy meikattuna uudessa mainoksessa.

Pamela Anderson on aloittanut yhteistyön Smashbox-kosmetiikkabrändin kanssa ja esiintynyt mainoksessa meikattuna. Instagram-julkaisussaan tähti kertoo olevansa hyvin otettu ja innoissaan yhteistyöstä, vaikka meikkaaminen ei enää kuulukaan hänen estetiikkaansa.

Fanit ovat kommentoineet mainosta ahkerasti eikä kaikki palaute ole ollut hyvää. Moni tuntuu olevan hyvin pettynyt siitä, että Pamela Anderson esiintyykin taas meikattuna. Anderson on aiemmin kommentoinut haluavansa nykyään näyttää itseltään ja tuntea olevansa aito oma itsensä, mutta hän ei ole kuitenkaan luvannut olla ikuisesti meikkaamatta.