Tenniksen huippuottelu sai karun keskeytyksen – mehiläiset iskivät kentälle

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa järjestettävän Indian Wells Masters -tennisturnauksen ottelu sai rajun käänteen torstaina. Carlos Alcarazin ja Alexander Zverevin välinen neljännesvälieräottelu jouduttiin keskeyttämään mehiläisparven vuoksi.

Mehiläisiä alkoi lentelemään kentällä ja pelaajien kimpussa jo ottelun alkumetreillä. Tilanne muuttui niin pahaksi, että ottelu oli pakko keskeyttää. Mehiläisinvaasio välittyi selkeästi myös kotikatsomoihin, sillä hyönteiset parveilivat jopa kmaeroiden linssien päällä.

Pelaajat poistuivat paikalta keskeytyksen ajaksi. Paikalle kutsuttiin erityisellä imurilla varustautunut asiantuntija, joka alkoi poistamaan mehiläisiä kentältä. Associated Press -uutistoimiston mukaan ottelu jatkui lähes kaksituntisen keskeytyksen jälkeen.

Ottelun voittajaksi selvisi Alcaraz luvuin 6-3 ja 6-1. Ottelua seuraamassa olivat muun muassa miljardööri Larry Ellison ja entinen Microsoftin toimitusjohtaja Bill Gates.