David Guetta ilmoitti vauvauutisia – sai esikoisensa tyttöystävän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Guetta on ranskalainen DJ, tuottaja ja lauluntekijä, joka on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä elektronisen musiikin artisteista. Hän on saanut valtavaa suosiota ympäri maailmaa hänen hittikappaleillaan ja energisillä live-esiintymisillään. Nyt miehestä on tullut myös isä.

David Guetta julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän kertoi esikoisensa syntyneen. 56-vuotias mies sai tyttöystävänsä Jessica Ledonin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa, jolle he antoivat nimeksi Cyan.

David Guetta nousi kansainväliseen maineeseen 2000-luvun alussa ja on ollut siitä lähtien hyvin keskeinen artisti EDM-musiikkigenressä. Miehen tunnetuimpien hittien joukkoon kuuluu muun muassa Titanium, Hey Mama sekä Without You.