Kylie Jennerin meikkivideo hämmästyttää – esitteli vatsalihaksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja miljardööri Kylie Jenner on viime aikoina ollut hyvin kiireinen. Nainen on lanseerannut monia uusia tuotteita ja yrityksiä, joista tuoreimpia ovat khy-vaatemerkki, cosmic-hajuvesi sekä Sprinter-niminen mieto alkoholijuoma.

Kylie Jenner julkaisee usein sosiaalisen median kanavillaan videoita, joissa hän esittelee meikkaamistaan oman brändin meikkituotteilla. Nyt tuorein meikkivideo on kerännyt paljon ihastelua, jonka lisäksi videon loppu on saanut fanit myös hämmästymään.

Fanit ovat huomanneet, että viime aikoina Kylie Jenner on näyttänyt huomattavasti hoikemmalta kuin aiemmin. Jenneriä on alettu epäilemään Ozempic-lääkkeen käytöstä, koska hän ei ole koskaan ollut niin pienikokoinen kuin nyt. Uuden meikkivideon lopuksi Kylie Jenner esittelee asuaan ja paljasta vatsaansa, joka on saanut jälleen kerran fanit kommentoimaan tähden laihtumista.