Sophie Turnerin juristit vaativat: ”Avioeron käsittely on aktivoitava uudelleen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas ilmoittivat viime syksynä eroavansa. He menivät naimisiin vuonna 2019, mutta syyskuun alussa Joe Jonas haki naisesta avioeroa neljän vuoden liiton jälkeen. Heillä on yhdessä kaksi lasta, joiden yhteishuoltajuudesta he tekivät alkuvuodesta väliaikaisen sopimuksen.

Sophie Turner on jo jatkanut elämäänsä ja hänen vierellään on nähty jo kuukausien ajan ranskalainen aristokraatti Peregrine Pearson. Myös Joe Jonas on alkanut seurustelemaan mallina toimivan Stormi Breen kanssa. Avioeroprosessi on kuitenkin Turnerilla ja Jonasilla vielä kesken.

Sophie Turnerin oikeustiimi on nyt pyytänyt People-sivuston mukaan tuomaria uudelleen aktivoimaan avioeron käsittelyn. Turnerin asianajajien jättämien dokumenttien mukaan avioeroprosessin väliaikainen keskeytys on päättynyt ja asia on uudelleen aktivoitava. Joe Jonasin edustaja ei ole kommentoinut asiaa.