Suomalaisen videosta viraalihitti – suomensi tyttöystävän tekstiviestit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten välinen kommunikoiminen on taitolaji myös parisuhteessa. Oman kumppanin eleet, ilmeet ja puheiden painotukset auttavat nopeasti ymmärtämään millä tuulella hän on ja onko sanottu asia juuri näin vai esimerkiksi sarkasmia. Viestien suhteen hienovaraisten vihjeiden ymmärtäminen on kuitenkin hieman haastavampaa.

Nyt Taneli Lahtinen on alkanut keräämään suosiota TikTokissa hauskalla videolla, jossa hän suomentaa tyttöystävänsä lähettämiä kryptisiä tekstiviestejä ja kertoo mitä nainen viesteillä tarkoittaa. Usein kirjoitustyyli vihjaa piilotetusta sanomasta, joka ei käy suoraan viestissä olevista sanoista ilmi ellei mies tuntisi kumppaniaan.

Taneli Lahtinen kertoo muun muassa miten tietty vastaus tarkoittaa sitä, että hänen pitää keksiä siihen vastaus itse. Miehen kertomat esimerkit tyttöystävän lähettämien viestien piilomerkityksistä tuntuvat olevan todella osuvia, koska video on saanut satoja kommentteja ja sitä on jaettu eteen päin lähes 8.000 kertaa.

@tanelilahtinen miks ees vaivautua käyttään emojei kun viestintä toimii tälleen yksinkertasestikin #suomitiktok #parisuhde ♬ original sound – Taneli Lahtinen