Naimisiin Tuska-festivaalilla? Nyt se on mahdollista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metallimusiikkiin keskittyvä Tuska-festivaali järjestetään jälleen Helsingin Suvilahdessa kesäkuun lopussa. Tänä vuonna yhdellä onnekkaalla pariskunnalla on mahdollisuus mennä naimisiin taatusti ainutlaatuisella ja ikimuistoisella tavalla keskellä festarihumua.

Tuskan pääsponsori Karhun järjestämässä tempauksessa etsitään pariskuntaa, joka vihitään festivaalialueen Karhu-kappelissa. Hääpari pääsee astelemaan avioliittoon Tuskan avauspäivänä 28. kesäkuuta. Hääparia haetaan 4. huhtikuuta – 2. toukokuuta 2024 välisenä aikana.

Hääparille tarjotaan kolmen päivän VIP-liput Tuskaan. Lisäksi Karhu kustantaa hääkuvaukset sekä pienimuotoiset juhlallisuudet kilistelyineen ja tarjoiluineen. Hääparin läheiset saavat perjantain päivälipun festivaalille.

Tuskassa esiintyvät tänä vuonna muun muassa Bring Me The Horizon, Opeth, Kerry King, Dimmu Borgir, Pendulum, Parkway Drive ja Amorphis. Tapahtuma järjestetään 28.-30. kesäkuuta. Hääparin haku on parhaillaan käynnissä verkossa.