Julia Stiles paljasti pitäneensä perheenlisäyksen salassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Julia Stiles on vuosien varrella tähdittänyt useita hittielokuvia. Naisen ensimmäisiä suuria elokuvia oli vuonna 1999 ilmestynyt 10 Things I Hate About You, jossa Stiles näytteli edesmenneen Heath Ledgerin kanssa.

Julia Stiles on näyttelemisen lisäksi keskittynyt viime vuosina myös perheeseensä. Hän on naimisissa Preston Cookin kanssa ja heillä on yhdessä kolme lasta. Pariskunnalla on kaksi poikaa, kuusivuotias Strummer ja kaksivuotias Arlo. Heidän kuopuksensa syntymä pidettiin viime vuonna salassa.

Julia Stiles halusi pitää viime vuoden lopulla syntyneen vauvan yksityisenä asiana ja kertoi perheenlisäyksestä vasta nyt. Vauva on tällä hetkellä viiden kuukauden ikäinen. 43-vuotias äiti ei People-sivuston mukaan ole halunnut kertoa vauvansa sukupuolta tai nimeä.