K-pop-tähti Karina pyysi faneilta anteeksi seurusteluaan – erosi nyt poikaystävästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

K-pop-tähti Karina ja näyttelijä Lee Jae-wook järkyttivät korealaisia musiikkifaneja, kun he kertoivat seurustelevansa. He paljastivat tiedon helmikuussa. Nyt pariskunta on eronnut.

Suhteen julkistamisen jälkeen Karinan vihaiset fanit syyttivät häntä petoksesta. Fanit kirjoittivat naiselle runsaasti vihapalautetta ja kysyivät, eikö heidän antama rakkkaus riitä? He eivät voineet ymmärtää, miksi heidän niin kovasti rakastamansa laulaja aloitti seurustelun. He jopa kampanjoivat kaduilla naisen sinkkuelämän puolesta valomainosten avulla.

– Pyydän anteeksi, että järjestin teille tällaisen yllätyksen, oikealta nimeltään Yu Ji-min oleva laulaja kirjoitti Instagramiin ja tiedotti myöhemmin erosta.

Mustasukkaiset K-popin superfanit yrittävät sanella idoliensa yksityiselämää. Kyseessä ei ole yksittäistapaus, vaan fanit haluavat olla idoliensa tärkein asia maailmassa. Karinan anteeksipyyntö ja ero on vain yksi esimerkki muiden joukossa. Eteläkorealaiset näyttelijät Han So-hee ja Ryu Jun-yeol ilmoittivat myös äskettäin eronneensa, vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun he olivat julkisesti kertoneet suhteestaan.