Tuore vaimo aloitti mykkäkoulun – syynä sulhasen siskonpojan vaatetus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Morsian on puhjennut kyyneliin ja aloittanut mykkäkoulun sen jälkeen, kun hänen sulhasensa kuusivuotias veljenpoika oli pukeutunut valkoisiin vaatteisiin hääjuhlissa. Mies kertoo, että nainen oli todella tiukka pukuetikettien suhteen.

Redditissä kerrotaan, että 28-vuotias sulhanen löysi 26-vuotiaan vaimonsa itkevän juhlatilan kylpyhuoneessa. Lopulta tuore aviomies joutui pyytämään siskoaan ja hänen poikaansa lähtemään juhlista. Mies sanoi vaimolleen, että hän oli tilanteessa turhan epävarma ja itsekäs. Hääillan päätteeksi pari nukkui erillään, kun vaimo meni äitinsä luokse.

– Kysyin häneltä kylpyhuoneessa, että mikä oli vialla, niin hän selitti sen johtuvan siitä, että minun siskonpojallani oli valkoiset farkut ja valkoinen rusetti, mies kertoo Redditissä.

– Sanoin hänelle, että hän ylireagoi. Ehdotin, että hänen pitäisi mennä nauttimaan vastaanotosta ja unohtaa koko juttu, hän jatkoi.

Myöhemmin vaimo oli pyytänyt miehensä sisarta ja poikaa poistumaan juhlista, jos heillä ei ollut lapselle vaihtovaatteita mukana. Mies tietenkin loukkaantui siitä, että nainen heitti hänen sukulaisiaan ulos juhlista. Pariskunta ei ole puhunut sen koommin.

– Kerroin hänelle, että jos hän potkii perheeni ulos, minäkin lähden ilomielin.