Kourtney Kardashian muistuttaa biksukuvillaan naisia: ”Kehosi on kaunis”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta tunnetuksi tullut perheen vanhin tytär Kourtney Kardashian sai marraskuun alussa aviomiehensä Travis Barkerin kanssa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Lapsen syntymän jälkeen Kourtney Kardashianin sosiaalisessa mediassa on ollut ymmärrettävästi hieman hiljaisempaa.

Tällä hetkellä Kourtney Kardashian on yhdessä perheensä kanssa kevätlomalla Turks- ja Caicossaarilla. Nainen julkaisi aiemmin Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa hänet nähtiin mustissa kolmiobiksuissa nautiskelemassa turkoosin meren keskellä.

Kuvien yhteydessä 44-vuotias Kourtney Kardashian halusi jakaa seuraajilleen Instagramin tarinat-osiossa tärkeän viestin oman kehon hyväksymisestä elämän eri vaiheissa. Nainen yrittää olla itselleen mahdollisimman kiltti nyt kun hänen kehonsa vasta etsii uutta normaalia.

Tekstissä Kourtney Kardashian halusi muistuttaa etenkin uusia äitejä, että heidän kehonsa on kaunis kaikissa erilaisissa tiloissa. Kardashian painottaa sitä, että kehon palautumisesta naisille asetettu paine ja tavoitteet eivät ole realistisia.