Paris Hilton haluaisi kolmannen lapsen – toivoo tyttärelleen pikkusiskoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paris Hilton ilmoitti viime vuoden lopulla, että heidän perheeseensä oli syntynyt pieni tyttövauva, joka sai nimekseen London. Hiltonilla ja hänen aviomiehellään Carter Reumilla on jo entuudestaan Phoenix-niminen poika, josta tuli isoveli jo 10 kuukauden ikäisenä.

Paris Hilton esitteli Phoenixin suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa ja televisiokameroiden välityksellä heti kun lapsi syntyi. Hilton julkaisee edelleen pojasta säännöllisesti kuvia omalla Instagram-kanavallaan, mutta tytärtä hän ei ole halunnut vielä toistaiseksi esitellä maailmalle.

Paris Hilton sai Phoenixin esiteltyään nähdä miten julmaa kommentointi vauvan ulkonäköä kohtaan oli. Kenties se on yksi syy siihen, että Paris Hilton ei halua esitellä Londonia julkisesti. Tähti kertoi kuitenkin E! News -haastateltavana, että pian hän tulee julkaisemaan tyttärestä kuvan, koska sitä kysellään häneltä jatkuvasti.

Paris Hilton kertoi haastattelun aikana myös sen, että hän toivoisi saavan vielä kolmannen lapsen. Nainen toivoo saavansa toisen tyttären, koska haluaisi Londonin kokevan sisarussuhteen myös siskon kanssa samalla tavalla kun hänelläkin on ollut hyvä suhde omaan siskoonsa.