Jenna Dewan haluaa Channing Tatumilta osan Magic Mike -tuloista – haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan paljasti taannoin olevansa raskaana. 43-vuotias tähti odottaa kolmatta lastaan yhdessä hänen miehensä Steve Kazeen kanssa. Naisen avioero Channing Tatumista ei kuitenkaan ole vielä täysin selvä.

Jenna Dewanin ja Channing Tatumin avioeroprosessi sai alkunsa vuonna 2018 ja on vielä kuusi vuotta myöhemmin. Nyt entinen aviopari on menossa oikeuteen, koska Jenna Dewan uskoo miehen pimittäneen häneltä omaisuuden jaossa Magic Mike -elokuvista saatuja tuloja.

Ex-pari on alkanut kiistelemään voimakkaasti Magic Mike -elokuvien tuotoista. Tuoreissa oikeusasiakirjoissa uusi kiistanaihe on Magic Mike -elokuvien tuotot. Dewanin asianajajat kuvaavat elokuvaa Tatumin läpimurtona. Dewanin mukaan Magic Mike ja sen jatko-osat kehitettiin ja rahoitettiin Tatumin toimesta avioliiton aikana yhteisellä panoksella ja avioparin varoilla.

Dewanin oikeustiimi pyytää People-sivuston mukaan erillistä oikeudenkäyntiä varojen jakamiseksi avioerossa. He yrittävät osoittaa, että Tatum on piilotellut Magic Mike -elokuvien tuloja Jenna Dewanilta.