Katie Holmes esittelee kevään kuuminta muotia – tästäkö hitti myös Suomessa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevät on saapunut ja niin myös uudet muodin trendit. Tämän kauden trendikäs ilmiö on farkkuvaatteiden monipuolinen käyttö niin ylä- kuin alaosissakin. Farkku ei ole enää pitkään aikaan ollut vain perinteinen housumateriaali, vaan se nähdään laajasti erilaisissa vaatekappaleissa aina puseroista hameisiin ja takkeihin.

Tänä keväänä monet julkkiskaunottaret ovat näyttäneet upeaa esimerkkiä kevään kuumimmasta farkkumuodista. Nyt näyttelijätähti Katie Holmes on ihastuttanut New Yorkissa otetuissa paparazzikuvissa, joissa hän kävelee kadulla kokonaan farkkua oleva asu yllään.

Katie Holmes on pukenut ylleen leveät ja suoralahkeiset tummansiniset farkut ja samaa sävyä olevan tyköistuvan farkkuliivin. Farkkuvaatteiden suosion kasvaessa myös erilaiset leikkaukset ja yksityiskohdat ovat nousseet esiin. Holmesin asuvalinnassa huomiota herättävät leikkaukset, napit ja täydellinen istuvuus.