Lisa Rinnan täyteainehoidot pieleen – kävi heti korjaamassa tilanteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut Lisa Rinna on viime aikoina keskittynyt omaan Rinna Beauty -kauneusbrändiinsä. Nainen nähtiin juuri Fashion Trust U.S. -tapahtumassa, minkä jälkeen hänen muuttuneet kasvonsa saivat heti keskustelua aikaan sosiaalisessa mediassa.

Nainen näytti tapahtuman punaisella matolla upealta mustassa kimaltelevassa puvussaan. Monien huomio kiinnittyi kuitenkin Lisa Rinnan kasvoihin, joihin nainen näytti ottaneen täyteaineita. Posket olivat näkyvästi suuremmat ja pulleammat kuin aikaisemmin.

Lisa Rinnan ulkonäöstä alkoi nopeasti leviämään meemejä. Myös sosiaalisessa mediassa vaikuttava kauneushoitoihin erikoistunut Nicole Smith teki Lips and Lattes -kanavalleen videon, jossa hän esitteli Lisa Rinnan muuttuneita kasvoja.

Nicole Smith keskittyi kanavallaan siihen miten täyteaineita ja Botoxia tulisi käyttää niin, että ne auttavat säilyttämään nuorekkaan ulkonäön sen sijaan, että niillä yritetään muuttaa ulkonäköä. Lisa Rinna otti tähän nopeasti myös itse kantaa ja on People-sivuston mukaan kommentoinut, että Skinvive-hoito ei sopinut hänelle ja aine on onnistuttu poistamaan nyt onnistuneesti.