Lauri Tähkä lopettaa uransa: ”Meidän täytyy erota”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen suosituimpiin ja menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Tähkä lopettaa. Lauri Tähkänä tunnettu Jarkko Suo julkaisi hänen Instagram-kanavallaan jäähyväiskirjeen, jossa hän kertoo jättävänsä Lauri Tähkän.

– Rakas ystäväni Lauri Tähkä! Olet ehkä osannut odottaa tätä kirjettä. Tämä on painanut sydäntäni jo kovin pitkään. On aika sanoa ääneen: Meidän täytyy erota, Lauri Tähkä kirjoittaa.

Lauri Tähkä kertoo kirjeessä olevansa haikealla mielellä, mutta tietävänsä silti, että päätös on oikea. ”Kiitos kaikesta. Jatkan tästä eteenpäin omillani – en voi vielä tietää miten, mutta jotain villiä, intohimoista, musiikin tekoa, vapaata luomista, vapaata, arvaamatonta”, Lauri Tähkä kertoo.

Kirjeen artisti on jo päättänyt oikealla nimellään ja kertonut sen tekijän olevan Jarkko Tapani Suo.

Lauri Tähkän viimeiset keikat tullaan näkemään Tammelan stadionilla Tampereella 29.6.2024 ja Bolt Arenalla Helsingissä 7.9.2024. Lisäksi Tähkä esiintyy kahdeksalla festivaalikeikalla kesällä.

Ennen viimeisiä keikkojaan Tähkä julkaisee vielä kaksi kappaletta, “Linnut lentävät takaisin” ja “Näissä juhlissa ei itketä”. Molemmat kappaleet julkaistaan perjantaina 26.4.2024.