Zendaya haluaa perustaa perheen – unelmoi äidiksi tulemisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on ollut viime vuosina paljon esillä. Hän on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jota on esitetty nyt kaksi kautta. Zendaya näyttelee myös uudessa Dyyni: Osa kaksi -scifielokuvassa, joka sai helmikuun lopulla Suomen ensi-iltansa.

Zendayalla on valtava määrä faneja, joiden mukana on myös tullut paineita. Zendaya on kertonut kokevansa, että hän pettää faninsa ellei hän jatkuvasti ole esillä ja ota entistä vaativampia rooleja elokuvista ja televisiosarjoista. Tähti kokee myös inspiroivan pukeutumisen suhteen ahdistusta, koska hän ei halua olla pitkästyttävä.

Zendaya on Entertainment Tonight -uutisen mukaan kertonut haaveilevansa myös lasten saamisesta. Nainen haluaa tulla äidiksi ja perustaa perheen, jonka hän saisi pitää poissa parrasvaloista. Näyttelijän ihannetilanne olisi se, että hän voisi tarpeen tullen edustaa erilaisissa tilaisuuksissa ja olla esillä, minkä jälkeen hän voi mennä kotiin rauhoittumaan oman perheensä luo.