Kourtney Kardashian juhlii syntymäpäiväviikkoaan – täytekakuille ei ole tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjassa on seurattu perheen tyttärien elämää julkisuudessa ja vauraudessa jo monen vuoden ja tuotantokauden ajan. Nyt Kourtney Kardashian on täyttämässä 45 vuotta ja perhe on halunnut muistaa häntä hauskalla täytekakulla, jossa muistellaan hänen ja Kim Kardashianin kuuluisaa riitaa.

Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian ovat ottaneet yhteen kameroiden edessä jo monta kertaa ja riidat ovat toisinaan äityneet myös fyysisiksi. Kerran Kim Kardashian tokaisi, että Kourtney on heidän ohjelmassaan se henkilö, jota on kaikista vähiten mielenkiintoista katsoa. Tämä lausahdus on jäänyt elämään ja nyt se päätyi myös syntymäpäiväkakun päälle koristeeksi.

Kourtney Kardashian on täyttämässä 18. huhtikuuta 45 vuotta, mutta on juhlinut syntymäpäiväänsä jo monta kertaa ja monen kakun kera. Naisen julkaisemassa Instagram-kuvasarjassa nähdään peräti seitsemän erilaista kakkua, jotka tähdelle on annettu. ”Hyvää syntymäpäivää sinulle, jota on kaikista mielenkiintoisinta katsoa”, yhden täytekakun päällä luki.