Blake Livelyn elokuvan ensi-ilta siirtyy jo toistamiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunta sai viime joulukuussa perheenlisäystä, kun heille on syntyi neljäs lapsi. Perheessä on entuudestaan kolme tytärtä, seitsemänvuotias James, viisivuotias Inez ja kaksivuotias Betty.

Blake Lively toimii vastaavana tuottajan ja pääroolin esittäjänä It Ends With Us -elokuvassa. Elokuvan piti saapua elokuvateattereihin jo helmikuussa, mutta ensi-iltaa siirrettiin kesäkuuhun. Nyt ensi-iltaa on toistamiseen siirretty ja sen on kerrottu People-sivuston mukaan olevan 9. elokuuta.

Elokuvaa alettiin kuvaamaan vuoden 2023 maaliskuussa, mutta kuvaukset keskeytyivät käsikirjoittajien lakon vuoksi. Kuvaukset saatiin jatkumaan vasta tämän vuoden alussa, mikä johtui luultavasti siitä, että Blake Lively tuli raskaaksi ja synnytti lapsen joulukuussa.