Auri Kananen vastasi kysymykseen: ”Miksi et osta uusia patjoja?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelta kotoisin olevalla Auri Kanasella on somekanavillaan miljoonia seuraajaa ympäri maailman. Ilmaiseksi todella sotkuisia ja likaisia koteja siivoava Kananen tietää, että paikkojen puhtaana pitämiseen voi rakastua. Taannoin Kananen muutti Yhdysvaltoihin ja on päässyt myös floridalaisuutisten ykköstähdeksi.

Auri Kananen esittelee siivoamiaan kohteita niin Instagramissa kuin TikTokissakin. Nyt nainen vieraili Gogin Kantabaari Podcastin vieraana ja vastasi monia askarruttaneeseen kysymykseen. Fanit usein kritisoivat häntä siitä, että hän ei vaihda siivoamissaan todella törkyisissä kodeissa sänkyyn patjoja, jota näyttävät usein hyvin likaisilta ja vanhoilta.

Auri Kananen vastasi rauhallisesti, että hän ei yksinkertaisesti voi tehdä kaikkea. Kohteet ovat niin sotkuisia lattiasta kattoon, että aina täytyy päättää mitä jää tekemättä. Naisen mukaan välillä myös katto ja seinät jäävät putsaamatta, koska niihin ei jää aikaa. Kananen auttaa sen verran kun hän pystyy ja asiakas voi halutessaan itse ostaa uuden patjan vanhan tilalle tai jatkaa siivoamista hänen lähdettyään.