Emily Ratajkowski poseerasi ilman paitaa – näyttävä kuvaussessio olohuoneen lattialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski on viime aikoina viettänyt sinkkuelämää ja tapaillut muun muassa Harry Stylesia, Eric Andréasta ja viimeisimpänä näyttelijänä ja koomikkona tunnettua Stéphane Bakia. Nyt Emily Ratajkowski on alkanut viettämään aikaa elokuvatuottaja Noah Saccon kanssa.

Emily Ratajkowski julkaisee usein näyttäviä kuvia hänen Instagram-kanavalleen, mutta pitää rakkauselämänsä sen ulkopuolella ennen kuin suhteesta tulee vakavaa. Nyt tähti on kuvannut itsestään näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa ilman paitaa kameralle.

Emily Ratajkowski on napannut itsestään kotonaan sarjan kauniita kuvia, joissa hän poseeraa kameralle harmaissa olohousuissa ja mustissa pitsirintaliiveissä. Kuvissa 32-vuotias tähti poseeraa suuren peilin edessä ja kuviin on päässyt mukaan myös tähden koira Colombo.