Ilouutisia supersuositun Squid Gamen kakkoskaudesta – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläkorealainen Squid Game alkoi Netflixissä syksyllä 2021. Sarja nousi suoratoistopalvelun kaikkien aikojen suurimmaksi nimikkeeksi, ja fanit ovat odotelleet sen jatkumista kuin kuuta nousevaa. Nyt tulevasta toisesta tuotantokaudesta on saatu uutta tietoa.

Netflixin varatoimitusjohtaja Ted Sarandos kertoi yhtiön tulosraportissa Squid Gamen jatkuvan vuoden 2024 toisella puoliskolla. Hän ei kuitenkaan vielä paljastanut tarkempaa päiväämäärää. The Hollywood Reporter -lehden mukaan tämän vuoden loppupuolella ilmestyvät myös Cobra Kain viimeinen kausi, The Night Agentin toinen kausi sekä Ryan Murphyn Monster-antologian, Outer Banksin ja Emily in Parisin uudet kaudet.

Netflixissä nähdään vuoden 2024 toisella puoliskolla tietenkin myös uusia nimikkeitä. Näitä edustavat esimerkiksi edesmenneestä F1-kuljettaja Ayrton Sennasta kertova minisarja ja Nicole Kidmanin tähdittämä The Perfect Couple, joka perustuu Elin Hilderbrandin menestysromaaniin Täydellinen pari.