Nainen käytti treffivalmisteluihin 270 euroa – suuttui ravintolalaskun jakamisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isabelle-niminen nainen on tuohtunut siitä, että hän joutuu maksamaan puolet ravintolalaskusta treffeillä käydessään. Nainen on kertomansa mukaan pannut useita satoja euroja ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa ennen treffejä, joten hänen ei tarvitse maksaa lystistä enää penniäkään.

Laskun jakaminen on ikuisuuskysymys treffeillä. Jotta noloilta tilanteilta säästytään, voi asiasta puhua jo ennen tapaamista tai nainen tarjoutua ravintolaan mennessä jo maksamaan oman osuutensa. Joillekin miehille laskun maksaminen on itsestäänselvyys. Osa naisista kokee, että heidän on maksettava oma osuutensa.

Isabella on sitä mieltä, että miesten tulee maksaa ravintolalasku. Hän kertoi TikTok-videollaan käyttävänsä pelkästään 230 puntaa ulkonäkönsä kohentamiseen treffejä varten. Summassa ei ole mukana myöskään hänen ripsiensä huoltoa tai manikyyria. Isabella sanoo, että hän voi siinä vaiheessa maksaa treffien kustannuksista puolet, jos miehet maksavat puolet hänen meikeistään.

@isabelle.lux Can you guess the total cost 😅😅 cost of makeup cost of getting ready full face of makeup #nomakeupmakeup #easymakeup ♬ BARBER OF SEVILLE – OVERTURE – Abaco