Suomalaiskatsojat jättivät Conan O’Brienin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta viimein palannut Conan O’Brien debytoi taannoin uudella Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Kerroimme taannoin, että paluu Suomeen ei ole sujunut kovin upeasti. Tuoreimmat luvut ovat synkkiä.

Conanin paluu floppasi rajusti, sillä ohjelma keräsi ensimmäisellä viikolla vain 46.000 katsojaa. Tuolloin samalla kanavalla nähty Vermon ravilähetys veti vain kuusituhatta katsojaa vähemmän. Conanin suosio on sittemmin suorastaan romahtanut, sillä viime viikolla se veti ruutujen ääreen enää 27.000 katsojaa. Tämä käy ilmi Finnpanelin raportista.

Tulos on ollut yllätys, sillä Conanin ohjelman saaminen Suomeen veti Helsingissä kansaa jopa mielenosoituksiin. Esimerkiksi Facebookissa ”Conanin uusi show Suomeen” -ryhmässä ohjelmaa vaati Suomeen 53.000 jäsentä, joista valtaosa ei siis katsojalukujen perusteella nyt katso sarjaa.

SuomiTV esittää Conan-ohjelmaa nyt joka ilta kello 21.00 alkaen.