Pamela Anderson kiinnitetty Mies ja alaston ase -elokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mies ja alaston ase -elokuvasta työstetään parhaillaan uutta versiota. Suosikkikomedian uuden tulemisen pääroolia paljastettiin jo aikaisemmin näyttelevän Liam Neeson. Nyt elokuvaan on kiinnitetty myös 1990-luvulla jättisuosioon noussut, Baywatch-sarjasta tunnettu Pamela Anderson.

Liam Neeson näyttelee The Hollywood Reporter -lehden mukaan etsivä Frank Drebiniä, jonka roolissa nähtiin alun perin Leslie Nielsen. Pamela Andersonin on paljastettu näyttelevän Drebinin rakkauden kohdetta. Elokuvan ohjaa The Lonely Island -komediaryhmään kuuluva Akiva Schaffer.

Alkuperäisiä Mies ja alaston ase -elokuvia tehtiin kolme kappaletta vuosina 1988-1994. Nielsenin ohella komediaklassikoiden keskeisissä rooleissa nähtiin Priscilla Presley, George Kennedy ja O.J. Simpson. Elokuvat oli jatkoa Police Squad!, eli Hei, me pamputetaan -televisiosarjalle. Uuden Mies ja alaston ase -elokuvan tuottajina toimivat Family Guyn luoja Seth MacFarlane ja Erica Huggins. Tuotantoyhtiö Paramount kaavailee elokuvan ensi-iltaa heinäkuulle 2025.