Kourtney Kardashian uusissa promokuvissa – synnytyksestä oli kulunut kolme kuukautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Aviopari eli kuukausien ajan suloisessa vauvakuplassa, josta Kourtneyn täytyi kuitenkin melko pian poistua promokuvauksia varten.

Kardashianit-realitysarjan uuden tuotantokauden promokuvauksia varten Kourtney Kardashianin piti vaihtaa mukava oloasu ja imetysliivit tiukkaan mekkoon. Synnytyksestä oli kuvauspäivänä kulunut vasta kolme kuukautta, minkä vuoksi nainen kokeekin, että hän ei olisi ollut vielä valmis kuvattavaksi.

Kourtney Kardashianin pieni poikavauva oli koko kuvauspäivän naisen mukana, mutta tuore äiti ei kuitenkaan tuntenut oloaan mukavaksi. Hän ei pitänyt siitä miten kaikki seurasivat ja katselivat häntä koko päivän. Nainen pyrki kuitenkin keskittymään positiivisiin asioihin päivän aikana ja olemaan kiitollinen siitä, että hän sai tuoda vauvan töihin ja työskennellä oman äitinsä ja siskojensa kanssa.