Pysäköintisovellus Easypark muuttuu: ”Suurin uudistus vuosiin”

Autot Digi · Tim Isokivi

Suomen käytetyimmäksi kuvailtu pysäköintisovellus Easypark uudistuu kevään ja kesän aikana. Yhtiön tiedotteen mukaan sovelluksen ulkonäkö muuttuu täysin, ja myös perustoimintojen käyttäminen laitetaan uuteen uskoon. Sovelluksen pääpiirteet pysyvät kuitenkin samoina.

Ensimmäinen muutos on rullattavan kiekon uudistuminen. Jatkossa sovelluksen hallitseva väri on valkoinen. Kiekolla säädetään edelleen perustoiminto, eli maksettavan pysäköintiajan kesto.

– Olemme päivittäneet sovellusta jatkuvasti pienillä uudistuksilla, mutta tämä on suurin uudistus vuosiin. Perusasiat kuitenkin säilyvät, emmekä keksi kiekkoa uudelleen, kertoo Easyparkin maajohtaja Jutta Vatanen tiedotteessa.

Sovellukseen tulee myöhemmin uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus aloittaa monta pysäköintiä samanaikaisesti. Kaikki käynnissä olevat tapahtumat myös näkyvät samassa näkymässä. Lisäksi pysäköinnin vahvistaminen muuttuu.

Sovelluksen kiekko näyttää jatkossakin pysäköintiajan, päättymiskellonajan ja kertyvät kustannukset. Easypark-sovelluksen päivitykset ilmestyvät sovelluskauppoihin vaiheittain tulevien viikkojen aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.