Tomb Raider -televisiosarja vahvistui – mukana komediatähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tomb Raider -pelisarjan pohjalta tehdään seuraavaksi televisiosarja. Jättiyhtiö Amazon on tilannut Fleabag-komedisarjasta tunnetun Phoebe Waller-Bridgen luoman sarjan, josta liikkui huhuja jo jokin aika takaperin.

Tomb Raider- sarja tullaan näkemään Prime Video -suoratoistopalvelussa. Waller-Bridge toimii sarjan käsikirjoittajana ja tuottajana. The Hollywood Reporter -lehden mukaan seikkailija-arkeologi Lara Croftin näyttelijää haetaan lähiaikoina maailmanlaajuisesti.

– Jos voisin kerto tästä teini-ikäiselle itselleni, hän räjähtäisi. Tomb Raider on ollut valtava osa elämääni ja tunnen itseni etuoikeutetuksi päästessäni tuomaan sen televisioon intohimoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, Waller-Bridge kuvaili.

Ensimmäinen Tomb Raider -peli ilmestyi vuonna 1996. Sekä alkuperäinen peli että Lara Croft saavuttivat nopeasti valtavan suosion. Useita jatko-osia saaneen Tomb Raiderin pohjalta on sittemmin tehty myös kolme elokuvaa, ja työn alla on myös Netflix-animaatiosarja.