Demi Rosen rintojen päällä pelkkiä langanpätkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikkeuksellisen muodokkaasta vartalostaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Demi Rose on tunnettu varsinkin kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin usein sosiaalisessa mediassa. Demi julkaisee edelleen hyvin paljastavia kuvia ilmaiseksi omalla Instagram-kanavallaan hänen lähes 20 miljoonalle seuraajalleen.

Tällä kertaa Rose on poseerannut Ibizalla asussa, jota kovin harva uskaltaisi pitää ainakaan julkisella paikalla. Hänen rintansa olivat nimittäin ainoastaan harvalukuisten langanpätkien peitossa. Yksikin virheliike voisi paljastaa aivan liikaa.

Taannoin Demi Rose nähtiin ruohikolla makoilemassa pelkät lehdet rintojensa peitteenä. Sittemmin hän julkaisi Brasiliasta sarjan kuvia, joissa nähtiin miten tähti otti lähes rajatonta rusketusta uima-altaan reunalla.