Kape Aihisen televisio-ohjelma muuttuu nimeä ja kanavaa myöden

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuudesta tutun kokin, Kari ”Kape” Aihisen luotsaama Kaappaus keittiössä -ohjelma palaa televisioon muuttuneena. Kapen keittiökaappaus -nimellä jatkossa esitettävä ohjelma siirtyy MTV3-kanavalta Neloselle.

Ohjelmassa Kari ”Kape” Aihinen kiertää jälleen suomalaiskodeissa auttamassa kotikokkeja ruoanlaittoon liittyvissä asioissa. Aihinen viettää jokaisen apua tarvitsevan kanssa kolme päivää. Kyseisenä aikana kokeillaan uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia.

– Mahtavaa päästä taas tekemään tätä ohjelmaa! Ohjelma on ollut minun tekemäni vuodesta 2012 asti. Tällä hetkellä hävikkiä on paljon, on inflaatiota ja maailman tilanne on mikä on. Ihmiset varmasti tarvitsevat apuani. Tässä on ollut muutama vuosi taukoa ohjelman tekemisestä, ja nyt pääsemme tekemään sitä tuorein silmin Nelosella, Aihinen kertoo Nelosen tiedotteessa.

Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tehtiin seitsemän tuotantokautta. Kapen keittiökaappaus alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa. Ohjelman osallistujien haku on parhaillaan käynnissä Nelosen sivuilla.