Poliisin haalarikamera taltioi koomisen tilanteen – näin kävi sarvipään kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin työssä eteen voi tulla yllättäviäkin takaa-ajoja. Etsintöjen kohteeksi voi päätyä ihmisten lisäksi eläimiäkin. Toiset niistä ovat erityisen vikkeläliikkeistä ja itsepäistä sorttia.

Floridan Marionin piirikunnan poliisilaitos sai taannoin ilmoituksen paikalliselta maatilalta karanneesta pienestä vuohesta. Tehtävän saivat hoidettavakseen apulaisseriffit Victoria Hammons ja Federico Peguero. Se osoittautui odotettua haastavammaksi.

Koomisia piirteitä saanut takaa-ajo tallentui haalarikameran videoksi. Noin viisi minuuttia kestäneen tilanteen päätteeksi Hammons sai uppiniskaisen sarvipään kiinni. Poliisin tiedotteen mukaan apulaisseriffit päätyivät vuohta palauttaessaan vielä pelastamaan toisen vuohen, joka oli jäänyt jumiin verkkoaitaan.