Alix Earle pesi meikit kameran edessä – esitteli sen jälkeen ihonhoitorutiininsa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alix Earle on yksi kuumimmista tämän hetken julkkiskaunottarista, jotka ovat nousseet valtavaan suosioon ja tunnettuuteen TikTokin avulla. Earle kertoo sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti elämästään ja kuulumisistaan ja on ollut rehellinen seuraajilleen myös kauneusleikkauksistaan.

Alix Earle on esitellyt eri kauneuslehtien julkaisemilla videoilla hänen kauneusrutiinejaan meikkaamisen ja ehostamisen suhteen. Nyt nainen nähdään Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemalla videolla, jossa nainen esitteleekin tällä kertaa miten hän ottaa meikin kasvoiltaan pois.

Alix Earle näyttää videolla miten hän puhdistaa ja hoitaa ihoaan päivän päätteeksi ennen yöunille menoa. Nainen puhdistaa kasvonsa kolme kertaa. Aluksi puhdistusbalmilla, sitten puhdistusvoiteella ja lopuksi vaahtoavalla puhdistusaineella.

Puhdistuksen jälkeen Alix Earle pyyhkii kasvojaan kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Nainen lisää kasvoilleen hyaluronihappoa sisältävää seerumia, mantelihapposeerumia, kosteuttavaa Hydra-Cool -seerumia ja aknea hoitavaa voidetta. Lopuksi nainen laittaa vielä kasvoilla näkyvien näppyjen päälle finnilaastarit yöksi.