Huhumylly Jennifer Lopezin ympärillä kasvaa – avioero tulossa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on saanut uuden albuminsa ja elokuviensa myötä paljon negatiivista julkisuutta lähinnä sosiaalisessa mediassa, jossa tähteä parjataan huonosta käytöksestä jatkuvasti. Negatiivisen julkisuuden arveltiin vaikuttaneen myös naisen yksityiselämään.

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on huhuttu olevan eroamassa. Pariskunta on ollut naimisissa kaksi vuotta, mutta ulkomaiset mediat ovat uutisoineet tämän viikon aikana Ben Affleckin muuttaneen erilleen omaan asuntoon Jennifer Lopezin kanssa ostetusta kartanosta.

Daily Mail -sivuston mukaan puolisot elävät hyvin erilaista elämää keskenään. Ben Affleck polttaa tupakkaa ja syö pizzaa kun taas Jennifer Lopez treenaa ja noudattaa hyvin kurinalaista ja terveellistä ruokavaliota. Avioparia ei ollakaan nähty yhteisten aktiviteettien merkeissä yhdessä pitkään aikaan.

Nyt Entertainment Today on myös uutisoinut, että Ben Affleckin huhutaan olevan hakemassa avioeroa Jennifer Lopezista. Affleckin on kerrottu ajattelevan, että avioliitto oli virhe ja johtui hetkellisestä mielenhäiriöstä.