Kylie Jenner kuvasi bestiksensä kanssa vlogin – burgereita, keksejä ja shoppailua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti, yrittäjä ja miljardööri Kylie Jenner on monille tunnettu myös sometähtenä. Naisella on Instagramissa noin 399 miljoonaa seuraajaa ja TikTok-kanavalleenkin hän on onnistunut haalimaan pienessä ajassa yli 56 miljoonan yleisön.

Kylie Jenner on viimeaikoina ihastuttanut TikTokissa kuvaamillaan videoilla, joissa hän esittelee päivänsä tapahtumia. Tällä kertaa nainen kuvasi parhaan ystävänsä Anastasia Karanikolaoun kanssa kaksiosaisen videon, josta ensimmäinen osa nähdään Jennerin kanavalla ja toinen osa ystävän.

Videoilla nähdään miten naiset pitävät yhdessä hauskaa ja ajelevat autolla ostoksille. He ostavat ravintolisiä ja terveellistä ruokaa. Riisiä, kasviksia ja nautaa syödessään heidän kuitenkin alkaa tekemään mieli pikaruokaa.

Naiset ajavat seuraavaksi hetken mielijohteesta In’n’Out -ravintolan autokaistalle ja tilaavat salaattiin käärityt juustoburgerit. Sen jälkeen heidän alkaa tekemään mieli jälkiruokaa ja he suuntaavat ravintolaan, josta he tilaavat laatikollisen erilaisia pikkukeksejä.