Heidi Klum käänsi katseet Cannesissa – tyttären kanssa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Heidi Klum on tullut tutuksi aikoinaan muun muassa Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä ja mainoskuvista. Tällä hetkellä nainen toimii lähinnä televisiopersoonana tuomarin ja juontajan roolissa Muodin huipulle ja America’s Got Talent -ohjelmissa.

Heidi Klum on tällä viikolla viettänyt aikaansa Cannesissa, jossa on käynnissä elokuvajuhlat. Nyt 50-vuotias nainen ihastutti amfAR-gaalassa tyttärensä Leni Klumin kanssa. Äiti ja tytär olivat pysäyttävä näky astellessaan gaalan punaiselle matolle.

Heidi Klumilla oli yllään todella näyttävä tylliunelma, joka oli unelmaisen vaaleanpunaisen värinen. Hänen 20-vuotias tyttärensä sen sijaan oli pukeutunut mustaan pukuun, josta näkyi tämän hetken trendien mukaisesti alusvaatteet läpi.