Itsevarma ja huoliteltu olo lähtee sisältä – vinkit meikittömään tyyliin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikki voi olla hauska tapa ilmaista itseään, mutta itsevarmuus ja huoliteltu olo eivät ole riippuvaisia kosmetiikasta. Monet naiset haluavat tuntea olonsa kauniiksi ja itsevarmaksi myös ilman meikkiä, ja onneksi on monia tapoja saavuttaa tämä luonnollinen kauneus.

Terve ja hyvin hoidettu iho on avainasemassa itsevarmuuden ja huolitellun olon saavuttamisessa ilman meikkiä. Ihon terveys ja yleinen hyvinvointikin heijastuvat suoraan ulkonäköön. Terveelliset elämäntavat, kuten monipuolinen ruokavalio, riittävä veden juonti, liikunta ja tarpeeksi unta, vaikuttavat positiivisesti sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Hyvin hoidetut hiukset ja kynnet antavat huolitellun vaikutelman. Valitse hiustyyli, joka sopii sinulle ja on helppo ylläpitää. Leikkaa ja muotoile kynnet säännöllisesti ja pidä ne puhtaina. Podcast-juontaja Stephanie Lange muistuttaa tuoreella videollaan myös pitämään hiukset puhtaina, koska puhtaat hiukset antavat aina hyvän vaikutelman.

Siisti ja mietitty pukeutuminen kohottavat myös usein mielialaa ja tekevät itsevarmaksi. Sen lisäksi omaa asua kannattaa kantaa hyvässä ryhdissä. Itsevarmuus lähtee kuitenkin sisältäpäin. Positiivinen ajattelu ja itsensä hyväksyminen ovat tärkeitä osia itsevarmuuden rakentamisessa. Itsensä tulee oppia hyväksymään sellaisena kuin on ja arvostamaan omia ainutlaatuisia piirteitä.