Chris Prattin stunt-näyttelijä menehtyi – näyttelijältä koskettava kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattilainen stunt-näyttelijä Tony McFarr on menehtynyt 47-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti Chris Prattin sijaisnäyttelijänä Jurassic World ja Guardians of the Galaxy -elokuvissa. McFarrin kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Chris Pratt julkaisi 24 tunnin aikana katoavissa Instagram-tarinoissaan muistokirjoituksen McFarrille. Tähden mukaan sijaisnäyttelijä oli hänen ystävänsä, jonka kanssa hän vietti runsaasti aikaa kuvauspaikoilla.

– Teimme yhdessä useita elokuvia. Pelasimme yhdessä golfia, joimme viskiä, poltimme sikareita ja vietimme loputtomia tunteja kuvauspaikoilla. En koskaan unohda hänen sitkeyttään, Pratt kirjoitti.

– Muistan kuinka hän sai ikävän osuman päähänsä (Guardians 2:n alkukohtauksessa) ja sai päähänsä useita tikkejä. Hän palasi heti töihin valmiina uusiin koitoksiin. Hän oli kunnon sonni. Hän oli aina herrasmies ja ammattilainen. Häntä tullaan kaipaamaan, Pratt jatkoi.

McFarr esiintyi uransa aikana 60 tuotannossa. Stunttien tekemisen lisäksi hänet nähtiin pienissä rooleissa sarjoissa, kuten Tunteet pelissä, Graceland ja Nuori MacGyver.