Julkkikset tapasivat kaksoisolentonsa – hämmentävät kohtaamiset videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla ihmisillä on olemassa jossain päin maailmaa kaksoisolento, joka näyttää ulkonäöltään aivan samalta vaikka henkilöt eivät olekaan sukua keskenään. Yleensä ihmisiä kiehtovat etenkin se jos joku henkilö näyttää täysin samalta kuin julkisuudesta tuttu ihminen.

Nyt YouTube-videolla nähdään kymmeniä tilanteita, joissa artistit, näyttelijät ja juontajat pääsevät tapaamaan kaksoisolentonsa. Oman kaksoisolennon kohtaaminen voi olla todella hämmentävää ja usein hämmennystä lisää vielä se, että toinen henkilö on osassa tilanteita vielä puettukin samalla tavalla.

Monilla julkkiksilla on kaksoisolento, joka näyttää täysin samalta. Osa kaksoisolennoista kertoo, että heitä pysäytetään kadulla valokuvia varten. Jotkut ovat onnistuneet tekemään samannäköisyydestä itselleen uran, jolla he tienaavat esimerkiksi sosiaalisen median tai erilaisten esiintymisten kautta.