Nyt on härskit biksut – vilautus vain ajan kysymys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien kärkikaartiin pitkään lukeutunut tanskalainen Nina Agdal on monille tunnettu muun muassa Sports Illustrated -lehden sivuilta. Nainen on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Äskettäin Agdal paljasti ilouutisen, kun hän kertoi olevansa raskaana ja he odottavansa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta.

Nyt Nina on kuitenkin julkaissut aiemmin maailmankuuluun Sports Illustrated -lehteen ikuistettuja poseerauksia itsestään. Niissä hänet nähdään myös erittäin niukoissa biksuissa, joiden yläosa vain odotti vilautusta. Niin pieni oli asun helmistä tehty peittävyys.

Logan Paul kosi Nina Agdalia viime vuoden heinäkuussa Italian Comon upeissa maisemissa. Paul kuvasi kosinnan videolle ja jakoi hetken omien YouTube-seuraajiensa kanssa. Pariskunta ei ole vielä mennyt naimisiin.