Bridgerton-tähti Nicola Coughlan esitteli kauneusrutiininsa – näihin tuotteisiin luottaa eniten

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicola Coughlan on irlantilainen näyttelijä, joka on noussut kansainväliseen kuuluisuuteen rooleillaan sekä televisiossa että teatterissa. Hänet tunnetaan erityisesti hänen rooleistaan suosituissa sarjoissa Derry Girls ja Bridgerton.

Nyt Nicola Coughlan nähdään Voguen julkaisemalla videolla, jossa hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan. Nainen näyttää heti aluksi muun muassa sen miten hän hieroo kasvojaan ja hoitaa niitä ennen meikkaamista.

Nicola Coughlanilla on hyvin tasainen ihonsävy, josta hän kiittää sitä, että hän oli nuorena rahaton. Kun hänen ystävänsä menivät rantalomille, hän pysytteli kotona. Videolla tähti loihtii kasvoilleen klassisen kauniin meikin, jossa huomion keskipisteenä ovat kirkkaanpunaiset huulet.