Ex-teinitähti poseerasi biksuissa hedelmäosastolla – mutta miksi ihmeessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar ja takavuosien laulajatar Christina Miian nousi tähdeksi aluperin jo teini-ikäisenä, ja hänet tunnetaan nykyisin sekä näyttelijänä että laulajana. Christina on urallaan toiminut myös Rihannan brändin mallina. Taannoin Milian sai perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Tällä kertaa Milian on keikistellyt näyttävästi kulisseissa, jotka esittävät kaupan hedelmäosastoa. Harvoin uimapukuja ja biksuja päästään esittelemään tällaisessa miljöössä, mutta ainakin kuvaussessio poikkesi tavanomaisesta.

Christina Milian kertoi taannoin nuorimman lapsensa syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi vuotta vanhemman Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, kymmenen vuotta Isaiahia vanhempi Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.