MTV-teiniäiti suunnittelee perheenlisäystä – kotona telmii jo seitsemän lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry sai kaksoset ja lupasi sen jälkeen, että hän ei tee enempää lapsia. Hän sanoi podcastissaan seitsemän lapsen riittävän, eikä hän aio enää saada jälkeläisiä itse tai sijaissynnyttäjän avulla. Sen jälkeen hän kuitenkin vitsaili, että voisi saada seuraavaksi kolmoset, jotta saisi lapsikatraan lukumäärän kymmeneen.

Lowry on kuitenkin pannut munanjohtimensa kiinni ja hänen miehensä, Elijah Scott on sterilisoitu. Kaikkien yllätykseksi Lowry on alkanut nyt puhua adoptoimisesta. Hän sanoi, että voisi harkita vähintään sijaisvanhemmuutta. Hän kuitenkin tietää, että itse ei aio enää lisääntyä.

– Voisin ennemmin auttaa jotain lasta kuin tehdä itse lisää lapsia. Mielestäni seitsemän lasta on paljon, Lowry jutteli podcastissaan.

Kaksosten, Iversonin ja Valleyn sekä vuotta aiemmin syntyneen Rion lisäksi perheessä on kolmevuotias Creed ja kuusivuotias Lux entisen miehensä Chris Lopezin kanssa sekä yhdeksänvuotias Lincoln Javi Marroquinin kanssa, ja 13-vuotias poika nimeltä Isaac ex-mies Jo Riveran kanssa. Toisin sanoen naisella on seitsemän lasta neljän eri miehen kanssa.