Nyt on jäniksellä kokoa! Valtava pitkäkorva napattiin moottoritieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa on hämmästelty massiivisen kokoista pupujussia. Vilkkaalta moottoritieltä harhailemasta löydetty jänis painaa hurjat 11 kiloa. Valtava pitkäkorva pelastettiin vaarallisesta tilanteesta.

Kalifornian maantiepoliisi sai hälytyksen Santa Cruzissa nähdystä jäniksestä. Jänis oli nähty liikkumassa liikenteen seassa Highway 17 -moottoritiellä. Bugs-nimen saanut jänis haettiin turvaan poliisin toimesta.

Jänis toimitettiin ensin eläinlääkärin tarkastettavaksi ja myöhemmin Santa Cruzin piirikunnan eläinsuojan kautta jäniksiin erikoistuneeseen löytöeläintaloon. Jäniksen uskotaan olevan belgianjättikani. Isokokoisen kanirodun edustajat painavat tyypillisesti 7-9 kiloa.

CBS News -uutissivuston mukaan jäniksellä oli koettelemuksensa jäljiltä muutamia ruhjeita ja haavoja. Löytöeläintalon työntekijät pitävät mahdollisena, että kyseessä oli petoeläimen sieppaamaksi joutunut lemmikkikani.