Scott Disick sai naisten suut loksahtamaan auki – Khloe Kardashian hämmästyi muodonmuutosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjan uusi tuotantokausi on alkanut. Ensimmäisessä jaksossa päästiin kuulemaan paljastuksia siitä miten Kris Jenner oli valehdellut 14-vuotiaalle Khloe Kardashianille, että hänelle oli myönnetty erikoisluvalla ajokortti.

Ensimmäisessä jaksossa Kris Jenner ja Khloe Kardashian ihastelevat myös Scott Disickin muodonmuutosta. Mies oli pudottanut huomattavan määrän painoa ja näytti perheen naisten mielestä todella hyvältä. Khloe Kardashian tarkasti myös miehen jääkaapin sisällön ja totesi, että Scott syö nykyään todella terveellisesti.

Aiemmin Khloe Kardashian oli huolissaan Scott Disickistä, koska jouduttuaan autokolariin hän satutti selkänsä eikä pystynyt liikkumaan. Tämän seurauksena hän ei urheillut lainkaan, söi lohdutuksena hyvin epäterveellisesti ja lihoi sen myötä pienessä ajassa huomattavan määrän.