90 Päivää morsiamena Daniele paljastaa: ”Teen rahaa aikuisviihteellä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa nähty pariskunta, Daniele Gates ja Yohan Geronimo, ovat eronneet. Amerikkalainen Daniele muutti Yohanin luokse Dominikaaniseen tasavaltaan ja joutui pian törmäyskurssille kulttuurierojen vuoksi. Lisäksi selvisi, että miehellä oli ollut salarakas kahden vuoden ajan.

Daniele on kyllästynyt selviämään. Hän on korkeakoulutettu nainen, joka on luonut menestyvän bisneksen ja kasvattanut samalla lapsensa yksinhuoltajana. Hänen mukaansa miehet ovat ainoastaan kiinnostuneita hänen takapuolestaan, joten hän on päättänyt lyödä sen avulla rahoiksi OnlyFansissa.

– Olen kyllästynyt olemaan turhautunut ja aion elää hieman helpompaa elämää. Elämme patriarkkaalisessa ja misogyynisessä maailmassa ja nyt on miesten vuoro maksaa minulle, Daniele perustelee aikuisviihdeuraansa netissä.