Hait iskivät Floridassa – nainen menetti kätensä ja teini jalkansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan viranomaiset ovat antaneet alueen uimareille varoituksia kolmen hain tekemän hyökkäyksen jälkeen. Kaikki hait hyökkäsivät yhden päivän aikana. Kaksi loukkaantui vakavasti.

Viranomaiset sulkivat Waltonin alueen rannat väliaikaisesti. Hait aiheuttivat 45-vuotiaalle naiselle vakavia vammoja, joiden vuoksi lääkärit amputoivat osan hänen vasemmasta kätestään. Samalla rantaviivalla oli myös kaksi haihyökkäksen uhriksi joutunutta teinityttöä, joista toinen sai erittäin vakavia vammoja alaraajoihin. Netissä leviävien tietojen mukaan 15-vuotiaan tytön toinen jalka jouduttiin amputoimaan. Poliisit sanovat, että uimareiden on pysyttävä äärimmäisen valppaina.

– Walton County Sheriff’s Office Beach Marine Unit jatkaa rantaviivan ja rantojen tarkkailua lauantaina Walton Countyssa. Partiossa olleet havaitsivat tänä aamuna veneestä suuren vasarapäähain South County Highway 395:n itäpuolella Santa Rosa Beachillä, mutta se ei ole harvinaista, viranomaiset kirjoittiva Facebookiin.

– Uimarien ja rannalla kävijöiden tulee olla varovaisia uidessaan ja olla aina tietoisia ympäristöstään.